Monday, February 16, 2009

DILEMMA BUDAK HITAM...KEJE vs MASTER

Salam to all my prendz.....aku saja mari mengkucar-kacirkan blog ni...wat panas line....heheheh...tp 2 lah...yg penting rock n roll,but agama first...hehehehe...ingat member2ku...tekgi kena kaco plok kat niyang rapik...hehehehehe....my reason tulis epik ni nak menyatakan dilemma member 2 aku termasuklah aku sendiri....geng budak hitam...nak futher stdy to continue master or nak keje...ish3...ada gak 2 dok sabo nak kahwin...heheheeh(hang biaq betui)....ada di kalangan budak hitam duk usha tempat mana yg nak sambung...duk berkira-kira kos pe nak abik...ada yg nak abik electrical power...ada yg nak abik MBA...aku pun poning....ada yang compare local and oversea universty...ada advantages and disadvantages kalau nak sambung mana 2 pun...janji ilmu...ilmu 2 penyuluh hidup....gelap je hidup tanpa ilmu......mmmmmmmmm....ntahlah...buatlah yg terbaik...nak keje ke or sambung master....janji bahagia dunia akhirat.....tp aku doa sume geng budak hitam cemerlang dunia akhirat.....amin..insyaallah...aku mintak 2 ngak member budak hitam ni s2 hari nanti jadi org penting.....heehheh....blehlah aku mintak tolong...sekurang kurangnya ir...hehehehehe...bleh ke?...insyaallah...nothing imposibble.....ada master ada ir...ganas gok...hahahaha...klah...cukup di sini saje aku wat panas line....akhir kata .....all the bez my prendz....JANGKA PANJANG TAWAN AKHIRAT,,,,,,,JANGKA PENDEK TAWAN DUNIA....wassalam....

video

3 comments:

  1. askm..
    hangpa suma ni pi mana ni semalam?
    karok? korok? hahaha

    ReplyDelete
  2. kalau takut dibadai ombak, jangan menonton filem OngBak...

    ReplyDelete
  3. dalam banyak2 binatang, binatang apa paling kuang ajaq?
    hehehe...

    ReplyDelete