Sunday, July 5, 2009

wat gape lah 2 abe wei!!!!!

CORETAN 5 org budak hitam Yang TELAH msk TM
(......awe oh awe masuk TM la kito....)
byk pengalaman2 nok suko bila d ingt2 balik
antara 5ekor yang masuk TM
-ayie --------menara tm raja chulan
-juki---------ITK medan jaya,marang ganu
-shidi--------pengkalan chepa klate
-pokcek-------menara TM jlan pantai baru
-tokbatin-----x dpt di kesan.
bila dh dpt keje sume dh jd poyo2 gilo.(berlagak3)
wat masa nie ok la kje pn.

>>>>info terbaru pokdin ngan j dh dpt msk UTP.
ari isnin nie register...--gud luck to them.
>>>>barai dh jd cikgu.tp aku rasa mapuh kerah la ank2 murid dia kna klentong kt dia.
>>>>apen still lg memburu aweks2 impian..dh hunyut dh yg nie sorang.

salam.bye

wait.gmbr terbaru akan di uplod pas nie







salam rindu kepada budak2 itam,,,,

hehehehe,,,,,boringnya duk umah abe wei,,,,saje aku membuat coretan yg tidak seberapa,,,,hehehe....aku tulis ni kul 4 pg.,,,,boring weh duk umah,,,,lonely!!!!!!LONELY!!!!!!!!!saje 2 je aku ni,,,,,sekarang ni aku ada keje,,,,jd penghulu kat travian,,,,dah 9kg aku wat bernama tompok,,,,,ada budak itam 3 ladi penghulu,,,,pongoh,,,,,,tokki,,,,hipo,,,,,sumenya dalam ally sama.....pe yg aku nak katakan,,,,,memang x tido,,,,mandi x basah,,,,tido x lena,,,,,,,fikirkan kg ni,,,,kata hikmah budak itam....JEM!!!JEM KLEM!!!,,,,,,hehehe,,,,,tp sebenarnya ada advantage jugak main travian ni,,,,yg pertama,,,,susunan strategy most important,,,,kalau x de strategy,,,,,,abislah kg kena tawan,,,,,,ape yg penting kata wonderpet,,,,hehehe,,,,kerjasama,,,,kalua diperhatikan,,,,dari observation,,,,,,ally yg mementingkan kerjasama akan berjaya,,,,,,sekarang ni dalam server 3x,,,,,,natar dah mai,,,,,,ari 2 natar send spy kat aku,,,,tp yg peliknya,,,,,spy dia burung......heheheh,,,,,,x leh nak bunuh,,,,,,,,ish3...aku harap natar xserang kg aku,,,,abis rakyat jelata aku,,,huhuhu,,,klah....malas dah aku nak taip,,,,chow lu,,,,aku doa sume member aku dapat kejayaan hidup dunia akhirat,,,,,,,Sama 2 lah kita doa ye,,,,amin

Monday, April 6, 2009

Blog nie menceritakan aktiviti2 yang dilakukan sepanjang sem3 hingga sem8 oleh 10budak hitam yang dengan bangganya diketuai oleh:-













  • tukang karut-ayee
  • tok batin- bily@artis.
  • abah- pokcek
  • mak- barai.
  • abah ii- jai
  • anak2-juki, keceq,apen,jay,din
link email budak2 jahat ------lawati

antara aktiviti2 yang telah terlaksana adalah:
-program2 sek2 kito.
-camping fee dee
-camping PEE DEE
-berkelah kt ulu YAM
-lawatan ke empangan sungai selangor.




RUANGAN BELAJAR BAHASA ARAB:-
==>how r u?'' kaifa ha luka?
==>mas muka?''apa nama awk?
==>aina taskunu?ktne awk tggl
==>limaza''knp
==>man''siapa
==>min''dari







PROJECT ROBOT JALAN MALLAMMMM..hhaaaaaaa









HELOOOOO bro2 sumer.

skg ni kitorg da lepas present FYP...fuh...alhamdulillah...legaaa habaq hang...memang sume projek budak umah kitorg sume menjadilah...xde sape yg x function or x best..haha..bleh kata sumenye TERBAEEEEKKK...

ni keje yg tgal pon x kurang hebatnya...nak wat report project..nk wat lab yg masih berbaki..n mcm2 lg...urusan ngan MARA pon x setel lagi...ngan nak g uk lg...jepun lg...hahaha

tp kitorg rileks...skg dok addict game nama Travian ngan My-brute...huhu...chaiyok2...gud luck frennn..

KT CNI D SERTAKAN PHOTO project2 yg layak ke final

video video



RUANGAN COreTan LUahan PErasaan

tanggal 16/2/09 suma budak2hitam terpaksa berkorban lg utk mencari duit lebih. ermm kekadang tue terfikir gak duit nie macam pasir jer. kejap jer terbang klu pasir halus tue. adoiiii. ari nie terpaksa bli kelangkapan stdy lg. ini lah luahan perasaaan budak2 hitam. namum ku akur dgn apa yg tertulis dalam hidupku ini.. ayat mcm siot jerrrr.


ari nie plak ad lg satu presentation technical communication skiil. sume budak2 nie mcm dh x betul. ad yg relex. ad jgak yg serabai ngan kertas majung. n ada jgak yg wt x tau. sume ad. maklum la kt umh nie sume ad. ad peniru, pembagi tiru. pelakon. mak. mak.abah. sume la bz ngan persiapan presentation. ad yg x tdo dr malam smpai ke pg sbb bz ngan presentation n ade jgk yg bz main katok2(game) n ade yg tdo mampus. bila smpai hari yg di tunggu. sume kecoh mcm belalang. sampai saat yang ditunggu semua. tgk2 hanya beberapa gropup je yang sempat present ari nie. yang selebihnya akn present esok la pulak...... mmg banyak la yang termasuk dalam communiccation barrier. pas tue ade pecah2 lg kpd tajuk2 kecik. tp sumer under control. dpat siapkan bahan utk present ngan bauk walaupon dgn gunakan highlight calour PINK(jambu la plak)

GALERI PHOTO SEK2 KITO@


DAQ testing FOR temperatre sensor

DAQ result

















kenduri kawen kt umh ERNY


video

video

Monday, February 16, 2009

DILEMMA BUDAK HITAM...KEJE vs MASTER

Salam to all my prendz.....aku saja mari mengkucar-kacirkan blog ni...wat panas line....heheheh...tp 2 lah...yg penting rock n roll,but agama first...hehehehe...ingat member2ku...tekgi kena kaco plok kat niyang rapik...hehehehehe....my reason tulis epik ni nak menyatakan dilemma member 2 aku termasuklah aku sendiri....geng budak hitam...nak futher stdy to continue master or nak keje...ish3...ada gak 2 dok sabo nak kahwin...heheheeh(hang biaq betui)....ada di kalangan budak hitam duk usha tempat mana yg nak sambung...duk berkira-kira kos pe nak abik...ada yg nak abik electrical power...ada yg nak abik MBA...aku pun poning....ada yang compare local and oversea universty...ada advantages and disadvantages kalau nak sambung mana 2 pun...janji ilmu...ilmu 2 penyuluh hidup....gelap je hidup tanpa ilmu......mmmmmmmmm....ntahlah...buatlah yg terbaik...nak keje ke or sambung master....janji bahagia dunia akhirat.....tp aku doa sume geng budak hitam cemerlang dunia akhirat.....amin..insyaallah...aku mintak 2 ngak member budak hitam ni s2 hari nanti jadi org penting.....heehheh....blehlah aku mintak tolong...sekurang kurangnya ir...hehehehehe...bleh ke?...insyaallah...nothing imposibble.....ada master ada ir...ganas gok...hahahaha...klah...cukup di sini saje aku wat panas line....akhir kata .....all the bez my prendz....JANGKA PANJANG TAWAN AKHIRAT,,,,,,,JANGKA PENDEK TAWAN DUNIA....wassalam....

video

Sunday, February 15, 2009

10 budak umah sewa

blog nie menceritakan aktiviti2 yang dilakukan sepanjang sem3 hingga sem8 oleh 10budak itam. diketuai oleh













  • tukang karut-ayee
  • tok batin- bily@artis.
  • abah- pokcek
  • mak- barai.
  • abah ii- jai
  • anak2-juki, keceq,apen,jay,din
link email budak2 jahat ------lawati

antara aktiviti2 yang telah terlaksana adalah:
-program2 sek2 kito.
-camping fee dee
-camping PEE DEE
-berkelah kt ulu YAM
-lawatan ke empangan sungai selangor.




RUANGAN BELAJAR BAHASA ARAB:-
==>how r u?'' kaifa ha luka?
==>mas muka?''apa nama awk?
==>aina taskunu?ktne awk tggl
==>limaza''knp
==>man''siapa
==>min''dari


RUANGAN COreTan LUahan PErasaan

tanggal 16/2/09 suma budak2hitam terpaksa berkorban lg utk mencari duit lebih. ermm kekadang tue terfikir gak duit nie macam pasir jer. kejap jer terbang klu pasir halus tue. adoiiii. ari nie terpaksa bli kelangkapan stdy lg. ini lah luahan perasaaan budak2 hitam. namum ku akur dgn apa yg tertulis dalam hidupku ini.. ayat mcm siot jerrrr.


ari nie plak ad lg satu presentation technical communication skiil. sume budak2 nie mcm dh x betul. ad yg relex. ad jgak yg serabai ngan kertas majung. n ada jgak yg wt x tau. sume ad. maklum la kt umh nie sume ad. ad peniru, pembagi tiru. pelakon. mak. mak.abah. sume la bz ngan persiapan presentation. ad yg x tdo dr malam smpai ke pg sbb bz ngan presentation n ade jgk yg bz main katok2(game) n ade yg tdo mampus. bila smpai hari yg di tunggu. sume kecoh mcm belalang. sampai saat yang ditunggu semua. tgk2 hanya beberapa gropup je yang sempat present ari nie. yang selebihnya akn present esok la pulak...... mmg banyak la yang termasuk dalam communiccation barrier. pas tue ade pecah2 lg kpd tajuk2 kecik. tp sumer under control. dpat siapkan bahan utk present ngan bauk walaupon dgn gunakan highlight calour PINK(jambu la plak)

GALERI PHOTO SEK2 KITO@


DAQ testing FOR temperatre sensor

DAQ result

















kenduri kawen kt umh ERNY


video

video